.


RESURSE IN LIMBA ROMANA
 
New Resources---Resurse noi
Prayer Request---Rugaciuni/cereri
Intercessory Prayer---Rugaciune de mijlocire
Victory Overcoming Temptation---Victoria izbandei Tentare
Practical Christianity---Practic Crestinismul
Revival---Redesteptare
Christian Witness---Crestin Marturisind
Small Groups---Grupe mici
Total Vegetarian Recipes---Vegetarian in totalitate Retete
Path2Prayer Seminars---Spre rugaciune Seminare
Books,Links---Carti,Conectiuni
Contact Me---Contactati-Ma
Site Map---Continut site
 
RESURSE IN LIMBA ROMANA
 
Introducere
 
Niciodata nu m-am asteptat sa ajung in Romania. Dumnezeu lucreaza continu si uneori ne invita sa facem parte din proiectele Sale minunate, unul dintre care fiind plecarea mea in Romania.
 
Ca rezultat al invitatiei din partea lui Clayton Lorenz de la scoala din Parscou, am vizitat tara in iunie 2008 si din nou in octombrie, ptr. citeva saptamini care au fost dedicate invataturii despre 'O viata mai abundenta”si”Rugaciune”. Inainte de sosirea mea,Luminita Silveira a tradus in romaneste brosura “O viata mai abundenta”iar inainte de a doua mea vizita a tradus brosura “Rugaciunea biruitoare”.Deasemenea ea a tradus in timpul sesiunilor de clasa, asa ca orce binecuvintare ulterioara a adus bucurie atit vorbitorului cit si traducatorului. Luminita si sotul ei Ruy lucreaza neobosit impreuna cu Clayton sa imbunatateasca scoala. Elevii sint deasemenea draguti si le apreciez participarea. In timpul sesiunilor o sa auziti despre ei. Daca cunoaste-ti tineri in Romania care doresc sa devina buni martori ai Lui Hristos,recomand din inima aceasta scoala. Vreau sa multumesc deasemenea lui Unnur si Kristjan care au facut posibila existenta scolii. 
 
Resurse Scrise
 
Dan Augsburger
 
O viata mai abundenta ( titlul brosurii)   
 
Aceasta este aceasi brosura pe care am folosit-o in timpul seminarilor. Cred ca poate ajuta cititorul sa doreasca a umbla cu Isus. Brosura este tiparita in Romania la pret mic pentru distribuire in masa. Informatii gasiti la Emil (emisim@buzau.ro). El are si audio pe DVD in cazul in care cineva din Romania nu are acces pe internet.
 

Frank Filip
 
 
Carte renumita tradusa in romaneste
 
 
Resurse Audio

Dan Augsburger
 
Seminarile “O Viata Mai Abundenta” Traduse in Romaneste
 
Aceste inregistrari au fost facute in octombrie 2008,cind am predat la Centrul de Sanatate”New Life”.,o scoala unde elevii invata sa ofere studii biblice si modalitati de abordare a celor din afara. Sint foarte recunoscator Luminitei pentru traducerea autentica a materialului. Deoarece acestea sint inregistrari al multor sesiuni de clasa,chiar si MP3 files sint destul de lungi.

Download PDF of Study Guide
 
Promisiunea Puterii: Caracterul Lui Isus promis de Dumnezeu
 
 
Pierderea Puterii: De ce este atit de greu sa fi crestin
 
 
Calea Catre Putere: Darul iertarii a lui Dumnezeu si neprihanirea Lui Isus
 
 
 
Pretul Puterii: Nevoia de a muri fata de sine

 
Provizia Puterii: Primirea Mintuitorului in inima
 
 

Rugaciunea TriumfatoareDiscutii Despre Inchinare Tduse in Romaneste
 
In perioada celor doua vizite in Romania, am oferit studentilor subiecte de discutii in timpul altarului de dimineata. Fiindca le-au fost date in sufragerie, participantii s-au simtit degajati. Multumesc din nou Luminitei Silveira care a tradus minunat.
 
Mimoza mp3
 
 
 
 

Studiu Biblic Desre Judecata in Romaneste
 
 Uneori, in timpul sesiunilor ofer studii biblice improvizate, unele dintre care merita sa fie impartasite.Desi concis,sper sa fie de folos.
 
 

Studiu Biblic in Romaneste
 
Uneori inregistrez studii biblice pe care le impart in vecinatate. Aceasta este o repetare a unui studiu biblic oferit unui cetatean ortodox. Dumnezeu mi-a adus in minte versetele potrivite pentru acest om, motiv pentru care sint foarte recunoscator Domnului. Mai mult decit atit am dobindit o intelegere mai adinca al subiectului prezentat. Dumnezeu este bun!
 
 

Predici in romaneste:
 
 
Invata sa vorbesti romaneste    : )